Φίλοι μαθητές και αγαπητοί γονείς,

Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι του 1977 τολμώντας μια τομή στο Φροντιστηριακό χώρο των Πετραλώνων και ιδρύσαμε το «ΑΠΟΛΥΤΟ» ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΟΥΔΩΝ. Η εμπιστοσύνη των μαθητών όλα αυτά τα χρόνια ήταν εκπληκτική. Αποτέλεσμα αυτής της εμπιστοσύνης ήταν οι μεγάλες μας επιτυχίες σε όλα τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) και Ανώτατα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΤΕΙ) της χώρας. Αυτές οι επιτυχίες στελεχώνουν σήμερα το Φροντιστηριακό μας Κέντρο Σπουδών και από εξαιρετικοί μαθητές τότε, έγιναν εξαιρετικοί συνάδελφοι Καθηγητές και συνεργάτες σήμερα.

Τριάντα τέσσερα χρόνια μετά - στην περιπέτεια των Εκπαιδευτικών αλλαγών – τα στελέχη του Φροντιστηριακού μας Κέντρου Σπουδών, ζώντας την αγωνία των χιλιάδων υποψηφίων συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια, προσφέροντας με την ίδια συνέπεια τα απαραίτητα εφόδια στην πορεία προς τα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ.

Το «ΑΠΟΛΥΤΟ» ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΟΥΔΩΝ σήμερα καλύπτει τις Εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών της ευρύτερης περιοχής και χρησιμοποιώντας σύγχρονες οπτικοακουστικές μεθόδους προετοιμάζει με επιτυχία τους υποψηφίους για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις της Γ΄ τάξης Ενιαίου Λυκείου και ΕΠΑΛ. Το Φροντιστηριακό μας Κέντρο Σπουδών ακόμη προετοιμάζει μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου, Ενιαίου Λυκείου και ΕΠΑΛ για τις Προαγωγικές και Απολυτήριες εξετάσεις τους, σε όλα τα μαθήματα. Ακόμη στο Κέντρο μας λειτουργούν τμήματα εκμάθησης Πληροφορικής για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και Ενήλικες, καθώς και Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL.

Ελάτε λοιπόν να μας γνωρίσετε και να συζητήσουμε με ποιον τρόπο θα σας βοηθήσουμε, προκειμένου να εκπληρώσετε τους στόχους και τα όνειρά σας.

Η Διεύθυνση του «ΑΠΟΛΥΤΟ»
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ